Certificering/opleiding MCITP

Een Microsoft Certified IT Professional (MCITP) certificering toont aan dat professionele vaardigheden en bewezen kennis en kunde aanwezig is. Deze vaardigheden omvatten ontwerp, projectmanagement, operation management en planning. Om in aanmerking te komen voor een Microsoft Certified IT Professional (MCITP) certificering moet u in het bezit zijn van één of meerdere Microsoft Technology certifica(a)t(en).

Korte uitleg over de MCITP certificering Een certificering voor de Microsoft Professional Series omvat tussen de een en drie examens met bijbehorende cursus(sen) en kan behaald worden nadat u over een of meer certificeringen of vrijstellingen in de Microsoft Technology Series beschikt. De MCITP-certificering is gefocussed op een specifieke baan of functieprofiel. Hercertificering is nodig om de actieve status te behouden.

Met deze examens worden andere vaardigheden getest dan die in het vroegere MCSA en MCSE getest werden. Er is dus geen echte vergelijking te maken tussen twee verschillende generaties certificaties.

Ga verder naar Certificering MCTS
Ga verder naar Leermethoden
Ga verder naar Opleidingen
Inschrijven
Contact
Bekijk onze cursus aanbod

 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam