Klassikale trainingen

De meest bekende vorm van een training volgen is de klassikale. Kort gezegd staat er een trainer voor de klas die de deelnemers kennis overdraagt, zoals dit ook op school gebeurt. De Cursus Microsoft Server 2008 kent drie verschillende klassikale trainingscatagorieën:

- MS Office en Applicatie trainingen
- Technical trainingen, die (nog) niet via onze Walk-InTM gevolgd kunnen worden Business Skills, zoals Prince2 en ITIL. 

Klassikale trainingen kunnen in verschillende vormen gegeven worden:

1) Standaard klassikale training
De training vindt plaats binnen één van onze vestigingen. U meldt zich aan op een daartoe vooraf gereserveerde dag.
 Deze vorm van klassikale training wordt gegeven voor zowel MS Office applicaties en Technische trainingen als Gedrags- en Vaardigheidstrainingen.

2) Standaard klassikale groepstraining (Dedicated)
Een klassikale training, maar nu voor maximaal 12 medewerkers van alleen uw organisatie bij een vestiging van De Cursus Microsoft Server 2008 . Indien u 4 medewerkers of meer op dezelfde dag deze cursus wilt laten volgen is dedicated voordeliger. Klassikaal betaalt u € 310,- per medewerker.

3) Standaard klassikale groepstraining op locatie (On site/ In Company)
Standaard klassikale groepstraining, zoals hierboven beschreven, maar dan op een door u gewenste locatie, zoals uw eigen bedrijf. De Cursus Microsoft Server 2008 zorgt voor gecertificeerde trainers en studiemateriaal. Indien gewenst kunnen wij tegen een meerprijs ook voor de hard- en software zorgdragen.

4) Maatwerk groepstraining Elke organisatie is uniek!
Daarom biedt de Cursus Microsoft Server 2008 geïntegreerde opties voor uw onderneming, nauwkeurig afgestemd op uw wensen en behoeften. In overleg met u wordt de training samengesteld. Deze trainingen op maat blijken in de praktijk bijzonder effectief.

5) Maatwerk groepstraining op locatie
Maatwerk groepstraining, zoals hierboven beschreven, maar dan de door u gewenste locatie, zoals uw eigen bedrijf. De Cursus Microsoft Server 2008 zorgt voor gecertificeerde trainers en studiemateriaal. Indien gewenst kunnen wij tegen een meerprijs ook voor de hard- en software zorgdragen, op de door u gewenste locatie.

Wanneer u meerdere personen (minimaal 5) eenzelfde Microsoft Technische training wilt laten volgen, kunnen wij deze u, behalve via onze unieke en bekroonde Walk-In leermethodiek, ook als groepstraining aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ga terug naar Leermethoden
Ga verder naar Opleidingen
Inschrijven
Contact
Bekijk onze cursus aanbod

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam